Σεφεριδης Truck Service - Η επιχειρηση

Η επιχείρηση ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ Truck Service ξεκίνησε την λειτουργία της από το 1979. Έχοντας εξειδικευμένη γνώση και πολυετή πείρα στην επισκευή επαγγελματικών αυτοκινήτων IVECO, MERCEDES, MAN, DAF, SCANIA, και VOLVO και με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει μόνο αξιόπιστα και σε ανταγωνιστικές τιμές τις παροχές της.

Από την πρώτη στιγμή που το φορτηγό σας βγει στο δρόμο, η  ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ Trucks Service είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Από έλεγχο με τα σύγχρονα διαγνωστικά μας μηχανήματα μέχρι και έλεγχο γραμμής ΚΤΕΟ.

Με ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, με εγγύηση συντήρησης και γενικά με όλη την υποστήριξη που χρειάζεται ένα επαγγελματικό όχημα για να είναι πάντα σε κίνηση αποδίδοντας τα μέγιστα στον ιδιοκτήτη του. 

Δημιουργήσαμε στον ιδιόκτητο χώρο μας - 5.000τμ - ένα περιβάλλον παραγωγικό, αποτελεσματικό, ασφαλές και φυσικά όσο πιο φιλικό γίνεται ως προς το ευρύ κοινό μας διασφαλίζοντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνέπειας για κάθε εργασία και επισκευή που πραγματοποιείται εδώ.